«Η ζωή είναι γυναίκα» στο Δήμο Ωραιοκάστρου! Τιμούνται γυναίκες για την προσφορά τους στον τόπο


Μητέρες, εργαζόμενες, παιδαγωγοί, ηρωίδες της καθημερινότητας, ηγέτιδες. Η πολλαπλότητα των ρόλων που οι γυναίκες συνδυάζουν με μεγάλη μαεστρία για να προσφέρουν είναι αξιοθαύμαστη. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τιμά γυναίκες που διακρίνονται για την πολύτιμη προσφορά τους στον τόπο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που κάθε χρόνο τιμάται στις 8 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, ο Δήμος Ωραιοκάστρου διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Η ζωή είναι γυναίκα», για να τιμήσει γυναίκες που διακρίνονται για την προσφορά και τα επιτεύγματά τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Νέλυ Δελλή» του Κτιρίου «Παύλος Μελάς» (Μακ. Αγώνα 7 και Καραϊσκάκη, Παλαιόκαστρο) στις 8 το βράδυ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά με την μοναδική φωνή της η Εύη Σιαμαντά και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Χαβιανίδης.

«Διοργανώνουμε μια όμορφη εκδήλωση για να τιμήσουμε γυναίκες που έχουν διακριθεί για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Συνδημότισσές μας καταξιωμένες, δραστήριες, ενεργές, παρούσες κάθε στιγμή για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο και στο Δήμο μας. Σεβόμαστε τις γυναίκες, τις τιμάμε όχι μόνο για όσα προσφέρουν, αλλά για όλα όσα είναι», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι γυναίκες στην κοινωνία και τις τιμάμε για τα επιτεύγματα και την πολύτιμη προσφορά τους. Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας για να χειροκροτήσουμε όλες και όλοι μαζί συνδημότισσές μας που μέσα από το έργο και τις πράξεις τους σηκώνουν ψηλά τον Δήμο Ωραιοκάστρου», αναφέρει η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.