Η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «Όπου υπάρχει Αγάπη» στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”.


Οι μαθητές/τριες της θεατρικής ομάδας του 6ου Διαπολιτισμικού Δ.Σ. Ελευθερίου Κορδελιού σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό Οργανισμό “Life is Life” και την ομάδα του «Πάμε για το Επόμενο», απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλους στην φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «Όπου υπάρχει Αγάπη» σε Κείμενα-Διασκευή & Σκηνοθεσία της Αναστασίας Θυμιοπούλου, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”. 

Ώρα προσέλευσης 18:30μμ, Παρατσικόγλου & Μητροπολίτη Χρ. Σμύρνης είσοδος από την οδό Μοναστηρίου), Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Εθελοντισμού και την υποστήριξη της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων.

«Τα παιδιά» της θεατρικής ομάδας, ανεβαίνουν στο σανίδι και παίζουν για «τα Παιδιά» που νοσηλεύονται στα παιδοογκολογικά νοσοκομεία της Πόλης μας ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, με σκοπό την συλλογή Δώρων & Λαμπάδων ενόψει του Πάσχα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου την βραδιά της παράστασης θα πραγματοποιείται συλλογή Δώρων και Λαμπάδων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στα παιδοογκολογικά ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ηλικίας έως 17 ετών.

Είδη Συλλογής: Λαμπάδες, παζλ, παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, για ηλικίες από Μηνών έως και 17 Ετών. Καθώς και Gadgets (για τα παιδιά εφηβικής ηλικίας).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

«Όπου υπάρχει Αγάπη». Πρόκειται για 2 μικρά θεατρικά: «Η Λίμνη των Κύκνων» θεατρική διασκευή από το γνωστό μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι και «Το τραγούδι της Αγάπης». Ο κόσμος έχει γίνει κακός επειδή χάθηκε το τραγούδι της Αγάπης, δύο παιδιά αναλαμβάνουν να το βρουν, θα τα καταφέρουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.