Την Κυριακή 19 Μαΐου το Kids Fun Festival


Την Κυριακή 19 Μαΐου έρχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια, το Kids Fun Festival, που θα πραγματοποιηθεί υπέρ των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.Το Kids Fun Festival, θα φιλοξενηθεί στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Σκοπός του Kids Fun Festival είναι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία να περάσουμε ουσιαστικά μηνύματα για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη διατροφή και το περιβάλλον!

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη εκδήλωση αφού οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki θα μετατραπoύν σε ένα μαγικό «παιχνιδότοπο». Μέσα από τις βιωματικές δράσεις μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ολοήμερο ταξίδι διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παιδιά έως 13 χρονών με τους γονείς τους.

Μεταξύ των 150+ δράσεων θα υπάρχουν Cooking Challenge, Escape Room, Paintball Arena, Shooting Gallery, 5 μ. Τοίχος αναρρίχησης, Πάρκο Φουσκωτών, Εκπαιδευτική Ρομποτική STEM, πολλές ακόμα εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Στο φεστιβάλ θα παραβρεθούν η Ελένη Ψυχούλη, ο Karpouzis & ο Madney της MPAM F.C., η Modern Cinderella & ο Βαγγέλης Νάκης, ο Ολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο αθλητής παρκουρ Νίκος Καραπέτσας & o Παγκόσμιος Πρωταθλητής παρκούρ Δημήτρης Κυρσανίδης!
Επιπλέον οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία  να συζητήσουν με εξειδικευμένους ψυχοπαιδαγωγούς και διατροφολόγους πάνω σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία και την υγιεινή διατροφή των παιδιών τους. 

Στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ ο Plus Radio 102,6 με δυναμικό παλμό θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με χορευτικές μουσικές επιλογές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.