Το Φεστιβάλ La Nomad House στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Φεστιβάλ La Nomad House - ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ για την πολυπολιτισμικότητα, τη συμπερίληψη και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών!

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό φεστιβάλ πρόκειται να φιλοξενηθεί στην πόλη μας από τις 22 έως τις 27 Μαΐου στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι το διακρατικό περιοδεύον πολυθεματικό φεστιβάλ “La Nomad House”. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον φορέα Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων (United Societies of Balkans-USB) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών Δήμου Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στον Κήπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα εγκατασταθούν πολύχρωμες σκηνές για παραστάσεις, εργαστήρια, περίπτερα ενημέρωσης και έκθεση φωτογραφίας. Πρόκειται για μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στην πολυπολιτισμικότητα, τη συμπερίληψη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών. 

Καλλιτέχνες και φορείς από τη Θεσσαλονίκη και την Ευρώπη θα έρθουν κοντά και θα παρουσιάσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις τσίρκου, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών και πρωτότυπα εικαστικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.
 
Το φεστιβάλ θα λειτουργήσει από Τετάρτη 22 Μαΐου έως και Δευτέρα 27 Μαΐου τις ώρες 11:00-14:00 και 17:00-22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.