Χάρισε χιλιόμετρα στη Συζωή


Η Συζωή σε προσκαλεί να στηρίξεις το έργο της και την υλοποίηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών/θεραπευτικών προγραμμάτων της για παιδιά και έφηβους με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες με έναν ξεχωριστό τρόπο

• Τρέξε ή περπάτησε όπου, όποτε και όσες φορές θέλεις,
• κατέγραψε την προσπάθειά σου μέσω εφαρμογής/application στο smartwatch ή στο κινητό σου,
• στείλε στη σελίδα στο Facebook, μέσω Messenger, στο Instagram ή email στιγμιότυπο/screenshot της οθόνης με το αποτέλεσμά σου,
και η εταιρία παροχής ενέργειας Elpedison θα μετατρέψει τα km σου σε € που θα δωρίσει στη Συζωή.

Στόχος της ενέργειας που πραγματοποιείται για 3η χρονιά, είναι να συγκεντρωθούν 6.000 km, τα οποία με την ευγενική χορηγία της Elpedison, θα μετατραπούν σε 6.000€, ποσό που θα στηρίξει το Κατ’ οίκον Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης της Συζωής.

Η «Πρώιμη Παρέμβαση» αποτελεί το μοναδικό κατ’ οίκον ολιστικό εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά με διαταραχές όρασης στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρόγραμμα που υλοποιεί η Συζωή από το 2006, απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά 0-6, προσχολικής ηλικίας με τύφλωση, χαμηλή όραση, ή κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα οπτικής αντίληψης, με ή χωρίς πρόσθετες αναπηρίες. Στόχος του προγράμματος είναι η κατά το μέγιστο δυνατό αξιοποίηση των δυνατοτήτων του παιδιού, η στήριξη και η ενδυνάμωση της οικογένειας και του γονεϊκού ρόλου στην ανάπτυξη του παιδιού, μέσα από την ουσιαστική εμπλοκή των γονέων και με επιπλέον στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής τους ένταξης.

Οι συμμετοχές σας θα καταγράφονται και το σύνολο των συγκεντρωμένων χιλιομέτρων θα αναρτάται στη σελίδα του Facebook και του Instagram, όπου με χαρά θα λαμβάνουμε και τα σχόλιά σας.

Tips

•1 km = 1 € – Κάθε km σου μετράει και βοηθάει
•Τρέξε όσες φορές θέλεις
•Παρακίνησε γνωστούς σου
• Συνδύασέ το με την προπόνηση ή τη βόλτα σου
•Κατέβασε στο κινητό σου εφαρμογή από Play store ή App store και ξεκίνα την καταγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τη γραμματεία της Συζωής στο 2310460777 ή στο syzoi@syzoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.