Η θεατρική παράσταση «Ντενεκεδούπολη» παρουσιάζεται στον Δήμο Ωραιοκάστρου


Η Αντιδημαρχία Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και ο πολιτιστικός σύλλογος «Εν Δράσει» παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Ντενεκεδούπολη» της Θεατρικής Ομάδας Ωραιοκάστρου για παιδιά και εφήβους «Crazy theater».

Η παράσταση θα δοθεί την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024, στις 20.00, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακ. Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η σκηνοθεσία είναι της Βίκης Γρηγοριάδου και η διδασκαλία του Δημήτρη Κρίκου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Ντενεκεδούπολη είναι μια πολιτεία αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Δεν είναι φτιαγμένη από τούβλα, πέτρες, τσιμέντο ή γυαλί. Είναι ολόκληρη φτιαγμένη από ντενεκέδες. Και μένουν σε αυτή, τι… άλλο; Ντενεκεδάκια. Άδεια, σκουριασμένα, παλιά ντενεκεδάκια. Βρέθηκαν όλα πεταμένα σ’ ένα σκουπιδότοπο κι αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους πολιτεία, για να μένουν μόνα τους και να ‘χουν την ησυχία τους.

Τα ντενεκεδάκια που μένουν εδώ έχουν περίεργα ονόματα: Σαρδέλα, Μηλίτσα, Βουτυρένια, Σοφή, Οκέυ-μπαμ-μπαμ. Η Σαρδέλα είχε πριν την πετάξουν σαρδέλες, η Μηλίτσα είχε κομπόστα μήλο, η Βουτυρένια βούτυρο, ο Οκέυ-μπαμ-μπαμ είχε κόκα-κόλα κι η Σοφή είχε μέσα της καφέ. Ζούσαν όλα πολύ ευτυχισμένα στην Ντενεκεδούπολη, ώσπου μια μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.