2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Θερμαϊκού


Το γραφείο Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Περαία λαϊκό αγώνα δρόμου με τον διακριτικό τίτλο: «2ος Thermaikos Run 2022»

Α) Αγωνιστικός Δρόμος 14.000 μέτρων

Ο αγώνας πραγματοποιείται δίπλα στην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή η οποία διασχίζει όλο το παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα) ξεκινώντας από την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία προς το ΚΑΠΠΑ όπου πραγματοποιείται αναστροφή με κατεύθυνση προς το τέλος του πεζοδρόμου της Αγίας Τριάδας ( 9.5 χιλ) όπου γίνεται και η τελευταία αναστροφή προς τον Τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής έχουν οι ηλικίες από 15 και άνω και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παροχές στους συμμετέχοντες
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Τ shirt αθλητικό όπου αναγράφεται η διοργάνωση
  • Υδροποσία
  • Μετάλλιο συμμετοχής
  • Μπανάνα στον τερματισμό–νερό
Ώρα έναρξης Αγωνιστικού Δρόμου: 9:30 και λήξη: 13:00. (πλατεία Ελευθερίας – Περαία)

Δηλώσεις συμμετοχής: https://event.athletopia.com/laikosagonasdromouthermaikou?step=1

Παράλληλα πραγματοποιείται λαϊκός περιπατητικός δρόμος 2.300 μέτρων.

Β) Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων

Ο Λαϊκός Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ 2000 και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Δημοκρατίας, Ξενίου Διός, Π.Κουντουριώτου) με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και η συμμετοχή σε αυτόν είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ηλικίες από 4 και άνω. Συνιστάτε τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό.
Για τον λαϊκό περιπατητικό αγώνα δε θα γίνει η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έρχονται στον χώρο του ΚΑΠΠΑ όπου θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής για να ακολουθήσουν την διαδρομή με τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας . Στον τερματισμό θα παραλαμβάνουν και το μετάλλιο της συμμετοχής τους.

Ώρα έναρξης Λαϊκού Περιπατητικού Δρόμου: 10:00 (Εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000)

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην προκήρυξη της εκδήλωσης παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.