Ξεκινούν τα προγράμματα άθλησης του Δήμου Παύλου Μελά στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Αθλητισμού, ενημερώνουν ότι, ξεκινάει σε πλήρη καθημερινή λειτουργία το Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης στη Σταυρούπολη, οδός Λαγκαδά 223 και Καλαβρύτων και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην Web Πλατφόρμα του Δήμου https://demos365pavlosmelas.intellisoft.gr/ που μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα της επίσημης σελίδας του Δήμου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr , εκτός των ατόμων τρίτης ηλικίας οι οποίοι μπορούν να κάνουν και δια ζώσης εγγραφή. Απαραίτητη για την εγγραφή η ιατρική βεβαίωση.

Σας περιμένουμε να συμμετέχετε καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:30.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφτούν και να εγγραφούν για να κάνουν χρήση της Αίθουσας των Βαρών, που είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα αντιστάσεων και όργανα γυμναστικής, όπως εργοδιάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά, καθώς και να συμμετέχουν στα προγράμματα της αίθουσας. Το γυμναστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρους, καταρτισμένους γυμναστές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

Όσοι επιθυμούν να παίξουν πινγκ πονγκ, μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, να δανείζονται ρακέτες και μπαλάκια από τη γραμματεία, προσκομίζοντας ταυτότητα ή όποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης διαθέτουν και να εξοικειώνονται με το άθλημα στο τραπέζι του πινγκ –πονγκ που είναι διαθέσιμο για τους πολίτες ακριβώς έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου.

Υπάρχει δυνατότητα άθλησης:
  • στην Αίθουσα των Βαρών, με τη δυνατότητα συμμετοχής έως 12 άτομα / ώρα (ισχύει για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και για τους εφήβους από 15 έως 18 ετών -γεννημένοι του 2005 και μεγαλύτεροι - με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα)
  • σε προγράμματα αίθουσας
Για την εγγραφή σας: είναι υποχρεωτική η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 643635
Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος
Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά 223 & Καλαβρύτων


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.