Κυρίλλεια και Μεθόδια 2023



Την Παρασκευή 12 το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνει το 13ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΙΑ» 2023 Ελληνικών χορών με στόχο ένα ξεχωριστό και μοναδικό «ταξίδι» στην πολιτιστική μας παράδοση αλλά και στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Το "13ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κυρίλλεια & Μεθόδεια 2023" είναι 3-ήμερο, από τις 12/05 έως τις 14/05/2023, και πραγματοποιείται στον πίσω αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Ευόσμου είσοδος από Νυμφαίου - Τριών Ιεραρχών συμπεριλαμβάνοντας πληθώρα εκδηλώσεων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι:

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να συναντηθούν πολιτιστικοί σύλλογοι και χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες γωνιές της χώρας, να χορέψουν, να ανταλλάξουν ιδέες, εμπειρίες και να γνωριστούν σε ένα μεγάλο χορευτικό κύκλο.

Η πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Η παρουσίαση των δράσεων και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς που προάγουν οι συμμετέχοντες πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελώντας κοιτίδες πολιτισμού και τόπους δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου μικρών και μεγάλων.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.