Διεύρυνση και Επέκταση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου


Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς Αθλητισμού και Πολιτισμού λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη συμμετοχή και τις αυξημένες ανάγκες της μαθητικής κοινότητας, προχωρά στη διεύρυνση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, με περισσότερα τμήματα αλλά και με τη λειτουργία τμημάτων για πρώτη φορά φέτος και στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο θεσμός, που θα λειτουργήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά, περιλαμβάνει μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου.

"Με αίσθημα ευθύνης προς τους κατοίκους του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στεκόμαστε αλληλέγγυοι και υποστηρίζουμε τη νέα γενιά προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες ενισχυτικής εκπαίδευσης. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού διευρύνοντας τις δυνατότητές του. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή των μαθητών και συγχαίρουμε τους εθελοντές καθηγητές για την προσφορά τους» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέας Γενιάς Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ Ιωάννης Καμαρινός.

Πληροφορίες - εγγραφές: 
Τμήμα Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) και στα τηλέφωνα: 2310 774728, 2310 762400.

Αίτηση Εγγραφής Μαθητών

Υπενθυμίζεται πως κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο στο πρόγραμμα συμμετείχαν 50 εθελοντές εκπαιδευτικοί καλύπτοντας τις ανάγκες περίπου 300 μαθητών.
Σημειώνεται ότι οι μαθητές συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο χωρίς κριτήρια και προϋποθέσεις.

Κάλεσμα για εθελοντική διδασκαλία

Για τις ανάγκες υλοποίησης του φετινού προγράμματος, λόγω της διεύρυνσης των τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων.

«Οι αυξημένες ανάγκες των οικογενειών των μαθητών και η -αναμενόμενη- μεγάλη συμμετοχή, μας υποχρεώνουν στην ανάπτυξη του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αναζητώντας περισσότερους εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιτελούν ένα ζωτικό και ανεκτίμητο για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε έργο» τόνισε ο κ. Καμαρινός.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να διδάξουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) και στα τηλέφωνα: 2310 774728, 2310 762400.

Αίτηση εθελοντών Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.