Συλλογή Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τους Σύριους Πρόσφυγες


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου οργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 19.00 στην πλατεία Ευόσμου εκδήλωση για τη συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και τους Σύριους πρόσφυγες.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι Μικρασιάτες του Ευόσμου και οι Εθελοντές Κιλκίς-Θεσσαλονίκης Σύροι Πρόσφυγες, ενώ μουσικά την πλαισιώνουν ο Σύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου και η μπάντα του Δρόμου "Κρουστόφωνο".

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σημεία υποδοχής όπου οι δημότες θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και για τους Σύριους Πρόσφυγες.


"Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο Δήμος της Προσφυγιάς και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης και ανθρωπιάς. Στόχος μας είναι μέσα από την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία να συμπαρασταθούμε σε όλους όσοι δοκιμάζονται, αφενός μεν στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και αφετέρου στους πρόσφυγες από τη Συρία που ξεριζώθηκαν βίαια από την πατρίδα τους, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.