11ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "Κυρίλλεια και Μεθόδια"

Για 11η συνεχόμενη χρόνια ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Ευόσμου- Κορδελιού διοργανώνει το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΦΕΣΤΙΒΆΛ "Κυρίλλεια και Μεθόδια".

Το 11ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "Κυρίλλεια και Μεθόδια" ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να μας ταξιδέψει για ακόμα μια χρονιά στην Ελληνική Παράδοση. Ενα τετραήμερο γεμάτο μουσική, χορό και γεύσεις από την μοναδική παράδοση μας!

Ο Σύλλογος μας σύσσωμος θα παρουσιάσει όλα τα τμήματα του. Μικροί και μεγάλη χορευτές και καλλιτέχνες όλων των ηλικιών που είναι ενεργά μέλη των τμημάτων της Νεας Πολιτείας, θα παρουσιάσουν με περηφάνια το έργο τους.


Πολιτιστικοί Σύλλογοι που όλα αυτά τα χρόνια τιμούν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ, αλλά και προσκεκλημένοι Σύλλογοι από την ευρύτερη Μακεδονία θα δώσουν χρώμα και άκουσμα ελληνικό αυτές τις τέσσερις μέρες, 10- 13 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ Ευόσμου.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι της "Νέας Πολιτείας" 10- 13 Μαΐου, να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία που φέρει το όνομα 11ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "Κυρίλλεια και Μεθόδια" 10- 13 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του ΔΑΚ Ευόσμου. Μουσική, χορός, γλέντι και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.