Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

♦Από 27/11 έως τις 4/12 οι δηλώσεις συμμετοχής ♦ Έναρξη μαθημάτων στις 4 Δεκεμβρίου 2019

Ένα νέο κύκλο δωρεάν μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών ανοίγει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ.).

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιούνται, από μέλη της Ε.Δ.ΟΜ.Α.Κ., κάθε Τετάρτη, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας (Ζάκκα 25, Νεάπολη).

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες και κάτοικοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή, από αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στα τηλέφωνα 2313.329501-502 & 6907040980, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ..

Όταν την «κρίσιμη στιγμή» ακόμα και τα δευτερόλεπτα έχουν σημασία, πρόκειται για ακόμα μια πολύ σημαντική δράση του δήμου που επιδιώκει να θωρακίσει με τις κατάλληλες γνώσεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα απέναντι σε έκτακτα περιστατικά, ευχόμενοι βεβαίως να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθούν.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η θέση του δήμου Νεάπολης-Συκεών που επιμένει στην ανάγκη οι γνώσεις Πρώτων Βοηθειών να αποτελούν υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η κρίσιμη πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής να δρομολογήσει τον εξοπλισμό όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα δημοτικά κτίρια και δομές του δήμου Νεάπολης-Συκεών με αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.