Πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης έχει και για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων προγραμματίσει μία σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες.

Την Τετάρτη 18/12 στις 8:30μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» παρουσιάζεται το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων με τίτλο «Εις μνήμην» από το μουσικό τμήμα του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης».

Το Σάββατο 21/12 στις 7:30μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» μας παρουσιάζει το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη» .


Νωρίτερα (6:00μ.μ.) την ίδια ημέρα στο κινηματοθέατρο «Άστρον» στη Μενεμένη, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση μεγάλου κουκλοθέατρου «Ρομπέν των Δασών: η αληθινή ιστορία»/

Τέλος στις 21/12 στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση με μελωδίες και ντουέτα από οπερέτες με την Βαλέρια Χαριτίδου στο πιάνο.

Η είσοδος σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.