Πασχαλινές δράσεις για παιδιά από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νεάπολης - Συκεών


Συνεχίζοντας τη διαδικτυακή τους σχέση και επικοινωνία με τα νεαρά μέλη τους, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νεάπολης-Συκεών διοργανώνουν ένα νέο κύκλο online συναντήσεων με αφηγήσεις, κατασκευές και αφιερώματα και προσκαλούν παιδιά και γονείς να παρακολουθήσουν απολαυστικές πασχαλινές αφηγήσεις και να φτιάξουν όμορφες πασχαλινές κατασκευές.
Συγκεκριμένα, διαδικτυακά μέσω google meet, και με προεγγραφή, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, την αφήγηση «Πού πήγε το Πάσχα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την φιλόλογο και συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλιοθήκης Πεύκων Μαρία Ψαρρά, καθώς και την ολοκλήρωση πασχαλινών κατασκευών με τη δημιουργό Αναστασία Αμοιρίδου.
Επίσης, τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απρίλιου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή αφήγηση και χειροτεχνία του παιδικού βιβλίου «Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά» της Χρυσάνθης Καραΐσκου, από την παιδαγωγό-μουσικό Ευθυμία Πανταζοπούλου.
Όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι των Δημοτικών Βιβλιοθηκών «Τα χελιδόνια έφεραν την Άνοιξη, ο ήλιος λάμπει και η φύση φόρεσε τα καλά της ρούχα για να μας θυμίσει ότι η ζωή νικάει πάντα. Η ελπίδα, σύντομα να ξαναβρεθούμε από κοντά, είναι πιο δυνατή όταν στις καρδιές μας λάμπει η φλόγα της Ανάστασης. Συνεχίζουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους άλλους μέχρι να γεμίσουν ξανά οι Βιβλιοθήκες μας με τις φωνές και το γέλιο των παιδιών».
Για την παρακολούθηση και τη συμμετοχή στις πασχαλινές δράσεις των Δημοτικών Βιβλιοθηκών είναι απαραίτητη η προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYZ0ODLLDnrtQVq3B_R1BkdCGKNcERSLS4InnjUXUMujyxYw/viewform?gxids=7628. ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ 
Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 - 18:00
  • «Πού πήγε το Πάσχα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου - Αφήγηση από τη φιλόλογο και συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλιοθήκης Πεύκων Μαρία Ψαρρά 
  • Χειροτεχνία: Πασχαλινές κατασκευές με τη δημιουργό Αναστασία Αμοιρίδου
Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 - 18:00
  • «Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά» της Χρυσάνθης Καραΐσκου, - Αφήγηση και χειροτεχνία από την παιδαγωγό-μουσικό Ευθυμία Πανταζοπούλου 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: -Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών // Τηλ.: 2310.217376 // 9 π.μ.-3 μ.μ. -Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης // Τηλ.: 2310.635060 // 9 π.μ.-3 μ.μ. -Δημοτική Βιβλιοθήκη Πεύκων // Τηλ.: 2310. 676356 // 9 π.μ.-3 μ.μ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.