Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης


Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ετοίμασε και για τις εφετινές (2022) απόκριες, ένα πρόγραμμα γεμάτο χορό, τραγούδι και πολύ κέφι. 

Στις 25, 26,27,28 Φεβρουαρίου και στις 3,4,5,6 και 7 Μαρτίου, ντυνόμαστε καρναβάλια και διασκεδάζουμε με μουσική, χορό και θέατρο. 

Ξεκινάμε την Παρασκευή 25/2 στις 7μ.μ. με τους «Salσαλόνικα» στην Πλατεία Επταλόφου σε μία εκδήλωση γεμάτη λάτιν ρυθμούς με τον Juan Barrios στα φωνητικά. 

Ενώ το Σάββατο 26/2 στις 11π.μ. στην Πλατεία Επταλόφου οι αδελφοί Βαλκάνη και το χορευτικό τμήμα του δήμου μας με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την Βούλα Πανέλα, θα μας διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική των χάλκινων της Φλώρινας, ενώ στις 12μ.μ. στην Πλατεία Κων. Τσομπάνογλου διασκεδάζουμε με παιδικές παραστάσεις, παιχνίδια και μουσική. 

Φυσικά δεν ξεχνάμε την επιστροφή της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 26,27,28 Φεβρουαρίου και στις 5,6,7,12,13,14 Μαρτίου στις 8μ.μ.

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να προμηθευθείτε από τα δημοτικά κτίρια ή να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του δήμου.



Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.