Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη στη Λητή του Δ. Ωραιοκάστρου


Στη Λητή με συναυλία του Ορφέα Περίδη, του κορυφαίου μελωδού της γενιάς του με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Λητής με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Ορφέας Περίδης καταφέρνει να δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες.

Με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες, αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες του, ο Ορφέας Περίδης καταφέρνει να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.

Στη μουσική του παράσταση στη Λητή το κοινό θα μπορεί να απολαύσει ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.

Συντελεστές: Ορφέας Περίδης (φωνή, κιθάρα), Σουσάνα Τρυφιάτη (φωνή), Θοδωρής Δαμουράκης (κιθάρες), Κώστας Αρσένης (Μπάσο), Γιάννης Ριζόπουλος (κρουστά). Επιμέλεια ήχου: Νίκος Παππάς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.