Ξεκινά η λειτουργία της δομής «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» στον Δήμο Παύλου Μελά


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές και καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας, προχωρούν στη δημιουργία μιας νέας δομής με ΣΤΟΧΟ την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση συμπολιτών μας, που είναι άποροι και βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, στα τελευταία χρόνια των πολλαπλών κρίσεων. Αιτήσεις μέχρι τις 22.7 για τη νέα δομή «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής υλοποιούν Προγράμματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των οποίων ξεκινά η λειτουργία της νέας δομής «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας», η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 Στη συγκεκριμένη δομή θα ετοιμάζονται γεύματα, τα οποία θα διανέμονται σε πολίτες που έχουν ανάγκη, με σκοπό τη στήριξή τους στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και θα λειτουργεί επικουρικά με το Συσσίτιο του δήμου.

 Στόχος είναι η ενδυνάμωση και η κοινωνική ενσωμάτωση συμπολιτών μας, που είναι άποροι και βιώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας αύξησης φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
 
Η διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής σε όλα τα επίπεδα είναι υποχρέωση όλων μας!
 Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στην Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη, ΔΕ Σταυρούπολης και τις ώρες 09.00 π.μ. - 13.00
 
Τα δικαιολογητικά για την επιλογή των ωφελούμενων είναι τα εξής:
  • Αίτηση, η οποία χορηγείται από την υπηρεσία
  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος τελευταίου φορολογικού έτους
  • Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ.
  • Σε περίπτωση φιλοξενίας κι αν δεν προκύπτει από τη φορολογική δήλωση Ε1 είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ του ατόμου που τον φιλοξενεί και υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής του
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδόθηκε το τελευταίο δίμηνο
  • Αντίγραφο ταυτότητας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής
Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 020166 (ώρες γραφείου)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.