Δήμος Παύλου Μελά: Θεατρικό - Ποιητικό Αναλόγιο βασισμένο στις συλλογές της Ολυμπίας Σταύρου και του Σπύρου Λαζαρίδη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, το Τμήμα Πολιτισμού και η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά σας προσκαλούν στο Θεατρικό - Ποιητικό Αναλόγιο «Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και πάλι Άνοιξη», που είναι βασισμένο στις ποιητικές συλλογές: «Βραχνή βροχή» της Ολυμπίας Σταύρου και «Κατάστηθος ανέμων» του Σπύρου Λαζαρίδη, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ποίηση: Σπύρος Λαζαρίδης, Ολυμπία Σταύρου
Σύνθεση κειμένου - Σκηνοθεσία: Θεανώ Αμοιρίδου
Μουσική: Γιώργος Κολοβός
Ενδυματολογική επιμέλεια: Νίκος Καραγιαννίδης, Μιχάλης Τσόκλης
Φωτισμοί - Μακιγιάζ: Ολυμπία Λαζαρίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα - Μαρία Γεωργίου, Μάγδα Τογκούρη
Mίξη ήχου: Πάρης Βασιλειάδης
Τεχνική υποστήριξη: Πάρης Βασιλειάδης, Μάκης Μαριάδης
Σχέδιο - Επεξεργασία φόντου / Αφίσα: Bonslie

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ελένη Βαβουλίδου, Νίκη Δατσογιάννη, Ελένη Δημοπούλου, Τζένη Κετεγενίδου, Μαρία Λαμπριανίδου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, Γιώργος Στρέμπλης, Δημήτρης Τσακίρης, Άννα Χατζηβασιλειάδου.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η παράσταση είναι μία απόπειρα της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Παύλου Μελά αφενός να μεταφέρει στη σκηνή το ποιητικό σύμπαν δύο αξιόλογων ποιητών και αφετέρου να γνωρίσει βαθύτερα το έργο λογοτεχνών που ζουν, εργάζονται και δημιουργούν στην περιοχή μας.
Το δρώμενο αυτό, που βασίζεται στις δύο πρόσφατες ποιητικές συλλογές, «Βραχνή βροχή» της Ολυμπίας Σταύρου και «Κατάστηθος ανέμων» του Σπύρου Λαζαρίδη, επιχειρεί να αποδώσει το λόγο των ποιητών στη σκηνή μέσα από τη θεατρική συνθήκη και ατμόσφαιρα.
Ένας θίασος και ένα ταξίδι μέσα στον χωρο-χρόνο, όπου η μνήμη, ο έρωτας, ο θάνατος, η δημιουργία, η μοναξιά, ο εγκλεισμός, η φθορά και η αναγέννηση αποκτούν το δικό μας πρόσωπο και σώμα μέσα στο αέναο ταξίδι των εσωτερικών μας εποχών, μέσα στον κύκλο της ζωής.
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τμήμα Πολιτισμού
Τηλ: 2313302 938, 833
e-mail: grpol@pavlosmelas.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.