2ος «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ: Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα»Το ΔΗΚΚΠΠΠΑ Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. Μακεδονίας – Θράκης, την υποστήριξη του ΓΑΣ Νιγρίτας «ΒΙΣΑΛΤΗΣ» και υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας διοργανώνει αγώνα σε δημόσια οδό με την επωνυμία: «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ : Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα»

με τους παρακάτω όρους:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τερπνή -Νιγρίτα, Δήμος Βισαλτίας, Π.Ε Σερρών

ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

1η Διαδρομή των 2800 μέτρων: Πλατανούδια Τερπνής- Πλατεία Νιγρίτας

2η Διαδρομή των 6500 μέτρα: Πλατεία Νιγρίτας – Πλατεία Νιγρίτας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ :

1ος Αγώνας: 2.800μ Για μαθητές-τριες Δημοτικού και μαθητές-τριες Γυμνασίου (ως 15 ετών)
2ος Αγώνας: 6500μ. Για άνδρες και γυναίκες (μαθητές -τριες Λυκείου και μεγαλύτερους)

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ:

1η Διαδρομή: 2800 μέτρα: 11:30 πμ
2η Διαδρομή: 6500 μέτρα: 12:00 πμ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

1η Διαδρομή, 2.800 μέτρα: Πλατανούδια Τερπνής – Πλατεία Τερπνής – Καλλιθέα – Στρατόπεδο ΚΑΜΑΡΑ Α΄- Σταυριανοπούλου – Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας

2η Διαδρομή, 6.500 μέτρα: Πλατεία Νιγρίτας- Αθ. Αργυρού – Γυμνάσιο Νιγρίτας – Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου – Στρατόπεδο ΚΑΜΑΡΑ Α΄-Πλατεία Τερπνής-Πλατανούδια – (Επιστροφή)– Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών- Ιππικός Όμιλος-Σταυριανοπούλου-Πλατεία Νιγρίτας

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: Για τον αγώνα δρόμου 2.800μ. θα υπάρχει λεωφορείο στην πλατεία της Νιγρίτας για τη μεταφορά των αθλητών-τριών στην αφετηρία (Πλατανούδια Τερπνής).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ :

Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στο www.dimosvisaltias.gr ως τις 16/2/2023 και στην πλατεία της Νιγρίτας μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.

ΕΠΑΘΛΑ

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλια και διπλώματα και σε όσους τερματίσουν θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Τα αναμνηστικά θα παραλαμβάνονται, μετά το πέρας των αγώνων, από τη Γραμματεία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Γραμματεία θα λειτουργεί στον χώρο εκκίνησης από τις 10:00 π.μ., όπου οι αθλητές θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  • Οι αθλητές-τριες των σωματείων θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς με τη φροντίδα και την ευθύνη των σωματείων τους, όπως ορίζει ο Ν. 2725/99 πριν από τους αγώνες.
  • Οι ανεξάρτητοι δρομείς, που δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο, θα πρέπει να εξεταστούν πριν τους αγώνες, από γιατρό, με ευθύνη δική τους ή των γονέων/κηδεμόνων τους.
  • Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του, όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
· Οι διοργανωτές του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση.

· Επομένως, από τους διοργανωτές, δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες-χουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι ( κάτω των 18 ετών ) με ευθύνη των γονέων / κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ : Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων αξίας.

Γονείς παιδιών των Δημοτικών σχολείων που επιθυμούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν μαζί τους στη διαδρομή των 2.800 μ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

Α. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για τους σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και της δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κάθε συμμετέχοντα, που προκύπτουν από τη δήλωση συμμετοχής του ( προφορική ή γραπτή ), θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με τη δήλωση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του είναι αποθηκευμένα και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του αγώνα.

Β. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς που εξυπηρετούν την προβολή της, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για τον λόγο αυτό.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο των αγώνων Τεχνικό Σύμβουλο Αν. Μακ. και Θράκης κ. Μωυσιάδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο 6941663253.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.