Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2023


Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδιοργάνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) και με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – 21.097,5μ


Ο Δρόμος Θυσίας 2023 – 10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ / PELLA HALF MARATHON, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00 πμ. 

Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασίαμε την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

H εκκίνηση θα δοθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών – πλατεία ΕΠΟΝ και η διαδρομή21.097,5 μ. έχει διεθνή πιστοποίηση από την IAAF / ΑΙΜΣ .

Δρόμος ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄/Διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος-βάδην 5.500μ


Η Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 5.500μ. χωρίς συναγωνισμό, μετά από πρόταση της Ο.Μ.Γ., έχει καθιερωθεί ως Δρόμος ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄ .

Η εκκίνηση θαδοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών – πλατεία ΕΠΟΝ όπου επίσης θα γίνει και ο τερματισμός.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης, δίπλωμα συμμετοχής, μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.

Δρόμος Μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ

Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30πμ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στην Αψίδα των Μαθητών ( στο ύψος του πολύκεντρου) όπου θα γίνει και ο τερματισμός .

Στους μαθητές θα δοθεί μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

- Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας:www.dimospellas.gr/marathon
-Γραφείο Αθλητισμού ΔήμουΠέλλαςτηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 14:00, email:dimos@giannitsa.gr
-Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών email:omgrunnersclub@gmail.com–υπεύθυνος : Νίκος Τομπουλίδης

Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του Αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Η συνδρομή ορίζεται συμβολικά στα 5 ευρώ. Εξαιρούνται οι μαθητές – φοιτητές – άνεργοι –πολύτεκνοι ενώ οι οικογένειες δίνουν μόνο μία συνδρομή. Το σύνολο των συνδρομών θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ ένα μέρος θα διατεθεί στα έξοδα του αγώνα.

Συμπληρώστε την  φόρμα για να λάβετε συμμετοχή στο Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, αποκατάστασης καθαριότητας, καθώς επίσης και όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές, να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας.

Υπεύθυνη: Δώρα Συλλέκτη, τηλ 23823 50850, e-mail: dimos@giannitsa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.