Η Ζωή Παπαδοπούλου με άρωμα από Χαρούλα Αλεξίου στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη


Συνεχίζονται οι φθινοπωρινές μουσικές βραδιές που οργανώνονται από τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη υπό την εποπτεία της αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού, οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πετυχημένα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού!

Μετά την αναβολή της, τον Σεπτέμβριο λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία και άλλων εκτάκτων δυσάρεστων γεγονότων, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη συναυλία της Ζωής Παπαδοπούλου στο Πανόραμα, η οποία θα έχει πολύ έντονο το άρωμα της μεγάλης Χαρούλα Αλεξίου. 
Η βραδιά έχει τίτλο «Η Δικιά μου Χαρούλα…» και η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει σε αυτήν.
 
Η Θεσσαλονικιά καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, με τα τραγούδια της σπουδαίας Χαρούλας Αλεξίου. Τραγούδια που έχουμε συνδέσει με τη ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο.
 
«Αχ! Και να σε είχα εδώ» είναι το ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου, που μας γνώρισε την Ζωή Παπαδοπούλου, ενώ στη συναυλία θα ακούσουμε μια επιλογή από τραγούδια της που έγραψαν ιστορία, όπως τα: «Μινοράκι», «Πανσέληνος», «Ξημερώνει», «Η αγάπη είναι ζάλη», «Εξαρτάται», «Όταν πίνει μια γυναίκα», «Μια είναι η ουσία», «Όλα σε θυμίζουν» και πολλά ακόμη. Μαζί της θα είναι 4 μουσικοί, σε μια μουσική βραδιά που θα διαρκέσει σχεδόν 2 ώρες.

Η συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο Πανοράματος, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.