Διαδικτυακή ημερίδα "Οι επιδημίες του Χειμώνα – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν"


Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας καλούν να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: «Οι επιδημίες του Χειμώνα – Οι Πολίτες ρωτούν , οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν», η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κα, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν.

Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί θα καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 5 Καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00-19:30.

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link) για την παρακολούθηση της ημερίδας:

https://us06web.zoom.us/j/87168698800

Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακαλούμε πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.