Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση “Έγκλημα στα κακόφημα” στο Δήμο Κορδελιού - Εύοσμου


Με σκοπό την συλλογή δώρων εν όψει των εορτών, για τα παιδοογκολογικά των νοσοκομείων της πόλης μας, ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, το radio news.makedonias.gr , το τμήμα ενηλίκων της Θεατρικής ομάδας «ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ» του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης και ο παιδότοπος Αστεράκια , ενώνονται για ακόμη μία φορά για φιλανθρωπικό σκοπό και παρουσιάζουν υπό την αιγίδα του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου– Κορδελιού, την ξεκαρδιστική κωμωδία, “Έγκλημα στα κακόφημα”.

Οι διοργανωτές αντί εισιτηρίων , επέλεξαν την συλλογή δώρων ( Παιχνίδια, βιβλία, ηλεκτρονικά , ακουστικά κλπ), για τα παιδιά ηλικίας έως 17ετών των παιδοογκολογικών, «ΑΧΕΠΑ» και «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ».

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Αναστασία Θυμιοπούλου.

Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι ηθοποιοί: - Αναστασία Θυμιοπούλου - Θωμάς Δαβάκης- Χρυσάνθη Κολοβού - Μελίνα Τυριακίδου - Βαγγέλης Ευαγγέλου - Γιώργος Γεωργιάδης - Στέλλα Γραμματικοπούλου.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και Ώρα 19:00μμ στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Παρατσίκογλου 1 Ελευθέριο Κορδελιό (είσοδος από Μοναστηρίου).

Η δράση θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της παράστασης έως τις 15 Δεκεμβρίου και όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδίδει το δώρο του στον Παιδότοπο Αστεράκια, (Αγίου Δημητρίου 25 Εύοσμος), ή στο 6ο Διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο (Δαβάκη & 25ης Μαρτίου, Ελευθέριο Κορδελιό ).

Περισσότερες πληροφορίες για την συλλογή των δώρων στο τηλέφωνο 6987 566 958 Γωγώ Καρανίκα Απόχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.