Ξεκίνησαν τα δρομολόγια των express λεωφορειακών γραμμών προς Βούλγαρη και Κ.Τ.Ε.Λ Χαλκιδικής - Cosmos»


Ξεκίνησαν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου από την "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε." τα δρομολόγια των δύο υποστηρικτικών express λεωφορειακών γραμμών, που είχαν ανακοινωθεί προ ημερών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ως ένα μέτρο προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βελτιωθούν οι καθημερινές συνθήκες μετακίνησής τους και να απαλυνθούν οι όποιες επιπτώσεις από την κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover).

Οι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ γραμμές θα λειτουργούν από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. τις ώρες αιχμής (7:00- 17:00) και είναι:

Η νέα διαδρομή στο πρόγραμμα λειτουργίας της γραμμής Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου» με την ονομασία Νο 43Υ «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη».
Η λεωφορειακή γραμμή θα ενώνει τον Τερματικό Σταθμό Κάτω Ηλιούπολης τον Εύοσμο με τον Τερματικό Σταθμό «Βούλγαρη» διαμέσου των οδών Καραολή Δημητρίου, Λαγκαδά, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Εγνατία & Κων. Καραμανλή στη μετάβαση και με μικρές διαφοροποιήσεις δια μέσω των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου, Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου, Αγ. Δημητρίου στην επιστροφή.

Η νέα διαδρομή στο πρόγραμμα λειτουργίας της γραμμής Νο 45 «Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία - Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής - Cosmos» με την ονομασία Νο 45Υ «Τ.Σ. ΚΤΕΛ Μακεδονία – Α.Σ. ΙΚΕΑ»
Η λεωφορειακή γραμμή θα ενώνει τον Τερματικό Σταθμό «ΚΤΕΛ Μακεδονία» με τον Ανατολικό Σταθμό ΙΚΕΑ διαμέσου των οδών Γιαννιτσών, 26 ης Οκτωβρίου, Εγνατία, Ι. Δραγούμη, Μητροπόλεως, Μεγ. Αλεξάνδρου Αδριανουπόλεως, Γεωργικής Σχολής (στη μετάβαση) και διαμέσου των οδών Βασ. Όλγας, Τσιμισκή, Γιαννιτσών (στην επιστροφή).

Οι γραμμές είναι ΝΕΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ του δικτύου του ΟΣΕΘ / ΟΑΣΘ, EXPRESS επειδή σταματούν σε λιγότερες στάσεις, ώστε να ολοκληρώνεται συντομότερα το δρομολόγιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ > https://telematics.oasth.gr/

Η "ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε." στηρίζει, για άλλη μια φορά, το έργο της αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη , με τη γνωστή διαχρονική συνέπεια και ποιότητα, με την οποία εκτελεί οποιοδήποτε έργο της αναθέτει η πολιτεία, εδώ και 71 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.