"Οι επιδημίες του Χειμώνα" ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση

 


ΔΩΡΕΑΝ Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση

«Οι επιδημίες του Χειμώνα, οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.
σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα «Οι επιδημίες του Χειμώνα,
οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν» η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, σε μια εποχή που υπάρχει έξαρση των ιώσεων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 - 19:30, με στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κα, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.
Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν.
Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 Καθηγητές - ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.
Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του chat.
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): http://bit.ly/3RSjwhV

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.