“Λευκή Νύχτα” και συναυλία Stavento στο Ωραιοκάστρο

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 το Ωραιόκαστρο υποδέχεται τα Χριστούγεννα.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται από τον δήμο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, θα κορυφωθούν στις 8.00 το βράδυ με τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος "Stavento" και με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη.

Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων η λεωφόρος Δημοκρατίας θα μείνει κλειστή για τα οχήματα από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 11.00 το βράδυ. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

Η γιορτή στη λεωφόρο Δημοκρατίας θα αρχίσει από τις 5.00 το απόγευμα με πολλές δράσεις για τα παιδιά. Μεταξύ άλλων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε ένα κυνήγι θησαυρού, που θα οργανωθεί στην αγορά. Ακόμη, θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη, ενώ θα μπορέσουν επιπλέον να γράψουν το δικό τους γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του, λαμβάνοντας παράλληλα αναμνηστικά δωράκια.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.