Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης: Βραδιά του Ερευνητή 2022


Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης προσκαλεί εσάς και τους μαθητές σας στις δράσεις της «Βραδιάς του Ερευνητή 2022» . Η Βραδιά του Ερευνητή, είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που ως σκοπό έχει την ανάδειξη της έρευνας και της επιστήμης.

Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2022 ερευνητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες θα μυήσουν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών στον συναρπαστικό κόσμο της έρευνας. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ1) από τις 17:00 έως τις 22:00, με δωρεάν είσοδο για όλους, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live διαδραστικά πειράματα, να διασκεδάσουν με ερευνητικά παιχνίδια και καλλιτεχνικά δρώμενα, να δουν τεχνολογικές εκθέσεις και να γνωρίσουν από κοντά διακεκριμένους ερευνητές και επιστήμονες. Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών σας και την προώθηση της πρόσκλησης σε αυτούς και τους γονείς τους.

Ακόμη, μπορείτε εσείς και οι μαθητές σας να συνομιλήσετε διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο, με ερευνητές και ερευνήτριες που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών περιοχών και είναι έτοιμοι να απαντήσουν στα ερωτήματά σας και να λύσουν τις απορίες σας. 

 Η δράσης Chat Lab θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 26-30/9 και 3-7/10/2022 και για να συμμετάσχετε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ολοκληρώστε την κράτησή σας με τον ερευνητή της προτίμησής σας: https://researchersnight.gr/chat-lab/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.